Fotbollsresor i Sverige

Även om det är roligt att åka utomlands för att dricka utländsk öl och se på fotboll, är det inte helt lätt att resa bort flera gånger om året. Alla fotbollsmatcher spelas inte på en

Även om det är roligt att åka utomlands för att dricka utländsk öl och se på fotboll, är det inte helt lätt att resa bort flera gånger om året. Alla fotbollsmatcher spelas inte på en helg eller röddag och det försvinner många semesterdagar om du vill åka runt och se många matcher på ett år. Varför inte äventyra lite i Sverige istället?

Resa till Stockholm

Många av de större fotbollsmatcherna spelas i den stora huvudstaden. Och var du än befinner dig i Sverige, går det att komma dit snabbt och effektivt. Du flyger ju så klart! Bor du exempelvis i Örebro kan du snabbt flyga till Stockholm för helgen eller bara över dagen. Även om det är avstånd du lätt klarar av med bilen, slipper du hitta och betala för att stå parkerad. Det är inte direkt billigt att parkera i Stockholm. När du tar flyget rekommenderar vi att du letar efter bra priser, inrikesflyg kan bli väldigt kostsamma om du inte planerar resan. Kan du boka långt i förväg eller sistaminuten kan du få de bästa priserna. Ibland kan det räcka att åka en udda dag, många väljer att resa på fredagar eller söndagar. Kan du åka till Stockholm på en torsdag eller tisdag är priserna nedsatta eftersom det är färre som flyger mitt i veckan.

Att göra på plats

En fotbollsmatch tar cirka två timmar. Om du är på plats en hel dag eller helg är inte matchen den största tidsfördriven. Du kan använda olika tjänster för att hitta rekommenderade restauranger i området och boka ett bord. Gå in på stadens turistbyrå och läs på om vad du kan göra där. Åker du med familjen är det alltid kul att gå på en djurpark eller hitta ett äventyrsbad. Åker ni som par kan ni hitta en mer romantisk aktivitet.

Senaste inläggen