Dags för bortamatch

Som supporter så åker man gärna på de bortamatcher man kan. Det spelar inte så stor roll hur lång resan blir så löser man detta på något sätt. Om det är dags för bortamatch så

Som supporter så åker man gärna på de bortamatcher man kan. Det spelar inte så stor roll hur lång resan blir så löser man detta på något sätt. Om det är dags för bortamatch så är det hög tid att börja planera detta. Du har säkert koll på spelschema för ditt favoritlag och vet exakt när det är matcher hemma eller på annan ort.

Om matchen spelas så pass långt bort så det behövs övernattning så kan det finnas en fördel att boka hotell redan idag. Kolla upp något lämpligt hotell som helst ligger i närheten av platsen där matchen spelas. Men också centralt för andra trevliga aktiviteter då ni ändå besöker en annan stad. Elite är det hotell som har hotell på många ställen i hela Sverige och ni kan garanterat hitta något som passar både plånbok och dit ni ska åka. Boka två nätter så får ni lite tid att utforska stället ni är på.

Tillsammans med andra supportrar är ni viktiga för laget. Och att åka iväg på bortamatcherna kan betyda mycket för både spelare, lag och den klubb som ni supportar. Tillsammans så utgör ni den tolfte spelaren till laget och det är viktigt att ni visar detta under matchen. I med och motgång så står man bakom sitt lag. Helt klart så är det roligast då laget vinner och man känner att man fått hjälpa till att stötta sitt lag på plats. Blir det förlust så får man gråta tillsammans med laget och andra supporters.

Senaste inläggen