Följa landslaget utomlands

När det kommer till internationella turneringar blir vi alla lätt lite patriotiska. Lusten att följa med när landslaget spelar kan snabbt bli stor och är man en av dem som bestämt sig för att göra

När det kommer till internationella turneringar blir vi alla lätt lite patriotiska. Lusten att följa med när landslaget spelar kan snabbt bli stor och är man en av dem som bestämt sig för att göra denna resa finns det ett och annat att tänka på.

Hålls turneringen inom EU blir ju resandet ofta enklare, och inte bara för att man har kortare avstånd att tillryggalägga. Ska man dock längre bort bör man alltid börja med att kontrollera om man behöver något form av visum. Om detta är fallet måste man se till att påbörja visumansökan i god tid för att få kunna komma in i landet.

Gör sedan en ordentlig packlista beroende på hur lång vistelsen är. För att inte glömma något är det bäst att kolla upp några tips också. Medan man troligtvis inte behöver allt som står med på denna lista finns det nog ett och annat man först inte tänkt på. Reser man väldigt långt, som till Asien, Nord- eller Sydamerika, är det också smart att förbereda för själva flygresan. Satsa på bekväma kläder först och främst och välja helst heltäckande kläder med möjligheter för att enkelt ta av eller på ett lager. Temperaturen ombord på flyget är inte alltid pålitligt. Ta gärna med lite egen underhållning också. Mobilen är en fantastik källa för detta och kan erbjuda mycket roligt med allt från musik och ljudböcker till spel.

Finns det wifi ombord kan man alltid spela spel som kräver uppkoppling också. Gör även förberedelser för att sova på planet. Är det tidigt på morgonen när man anländer är det bäst att försöka få en god natts sömn ombord. En sovmask, en nackkudde och ett par öronproppar kan vara till stor hjälp här. Men om planet kommer att landa sent på kvällen är det bättre att försöka hålla sig vaken och sova på hotellet istället.

Senaste inläggen