Packa inför avfärd

När biljetter till flyget och matchen är köpta och hotellet bokat, vill man gärna luta sig tillbaka och invänta datumet för avfärd. Sedan närmar sig dagen och man kommer på att man kanske ska packa.

packingNär biljetter till flyget och matchen är köpta och hotellet bokat, vill man gärna luta sig tillbaka och invänta datumet för avfärd. Sedan närmar sig dagen och man kommer på att man kanske ska packa. Och plötsligt är det kvällen innan och man panikpackar innan det är dags att gå och lägga sig. Känner du igen dig? Den här gången kan du försöka göra annorlunda och vara ute i tid. Så fort biljetten är bokad kan du skriva en lista. Det låter tråkigt men kommer att vara värt det när det är dags att fylla resväskan.

Resmål

Ska du till ett varm land måste du ta fram sommarkläderna och välja ut vilka du vill ta med. Men tänk på att det kan bli dåligt väder och du ska även ha passande kläder när du åker hem till kalla Sverige igen. Det är inte så roligt att kliva av planet i shorts och flipflops när det är tjugo minus ute.

Underhållning

Är det en lång flygresa vill du gärna ha med lite underhållning. Ladda surfplattan med böcker och filmer inför flygningen. Om du streamar via Viaplay behöver du inte vara orolig över att sakna wifi på planet. Du kan ladda ned filmerna till surfplattan och se dem offline. Netflix har dock ingen sådan funktion.Sedan måste man också packa med laddare till alla prylar. Om du kommer att vara borta från uttag under resan kan du också införskaffa en portabel laddare som klarar av att ladda upp telefon och surfplatta utan eluttag.

Det viktigaste

I stora bokstäver, understruket några gånger, ska du skriva upp det som absolut måste följa med. Telefon och plånbok är självklart. Men man kan faktiskt glömma biljetterna och passet. Inte en bra början på sin supporterresa. Ta också med solskydd till varmare länder och hudlotion till kallare för att skydda huden under hela resan.

Senaste inläggen