Modo Hockey

Modo Hockey kallas ofta i folkmun för ”Höga Kustens stolthet” även om vissa Timrå IK-supportrar inte alltid håller med om det. Modo är ett klassiskt lag som länge varit Örnsköldsviks stora reklampelare och som bidragit

Modo Hockey kallas ofta i folkmun för ”Höga Kustens stolthet” även om vissa Timrå IK-supportrar inte alltid håller med om det. Modo är ett klassiskt lag som länge varit Örnsköldsviks stora reklampelare och som bidragit med några av världens bästa hockeyspelare. Det var till stor del Modospelare som hjälpte Sverige till det legendariska guldet i Lillehammer 94.

Fjällräven Arena

Se Modo live

På Modos matcher är det alltid god stämning. Det är främst supporterklubben Lumberjacks som håller låda med trumma, sång och flaggor. Har du tur får du även se ett snyggt inramande tifoarrangemang från supportergrupperingen Modo Tifo Support. I arenan finns det även god mat som kan sköljas ned med ett gott glas vin eller öl. Alla delar utgör tillsammans en helhet du helt enkelt inte kan få hemma framför TV-soffan. Även Örnsköldsvik som stad har mycket att erbjuda dig som besökare. Här hittar du ett stort utbud av restauranger, barer, nattklubbar och så klart även aktiviteter för barnfamiljen.

Modo i SHL

Modo har länge spelat i högsta serien. Det verkar dock som att gänget från Örnsköldsvik kommer att få det tufft i höst. I båset finns Anders Forsberg som är känd för att stå för en rolig och offensiv hockey. Kanske kommer han att kunna ta Modo till ett slutspel och då kommer det att bli fest i stan. Om du åker för att kolla på Modo finns det några spelare som är värda att hålla ett extra öga på. Gustav Possler är född 1994 och är en jättetalang som förväntas ta ytterligare ett kliv i sin utveckling under säsongen. Under fjolårssäsongen stod den unga forwarden för 15 poäng på 22 matcher vilket är imponerande.

Senaste inläggen