Förbered dig för Premier League-säsongen

Årets Premier League-säsong står för dörren och för oss supporters är det så klart en av de härligaste tiderna på året. Men vad ska man förbereda inför premiären den 11 augusti. Det ska vi titta

Årets Premier League-säsong står för dörren och för oss supporters är det så klart en av de härligaste tiderna på året. Men vad ska man förbereda inför premiären den 11 augusti. Det ska vi titta närmare på och komma med tips på idag. Häng med!

God mat

Inför ditt favoritlags första match kan det vara gott att göra god mat. Många tycker om att äta snabbmat i samband med sport och vi är inte typerna som vill ändra på traditioner. Hamburgare, pizza eller kanske tacos. Valet är ditt men en sak är säker. Lite god mat passar perfekt till fotbollsmatchen.

Fotbollströja

För den riktigt inbitna supportern är en fotbollströja ett måste. Sajter som Supporters Place har ett brett utbud och du kan säkert hitta ditt lags tröja där. Ens favoritlag blir en del av ens identitet när man följer det väldigt nära och en tröja är då perfekta sättet att visa sitt engagemang på.

God dryck

Som komplement till maten kan det vara gott med en god dryck till. Öl är den klassiska fotbollsdrycken men om du av någon anledning vill ha ett alkoholfritt alternativ så funkar så klart det också.

Vänner

Allt blir bättre i goda vänners lag, och så även fotboll. Bjud in lite vänner att se matchen med dig och du har några riktigt trevliga timmar framför dig. Eller varför inte göra en heldag av det och se alla matcher som visas under dagen.Som du märker är möjligheterna obegränsade och det är helt upp dig hur du vill göra. Kom ihåg att detta är förslag och att du själv kan hitta det som du tycker känns roligast.

Senaste inläggen